facebook

Képességkatalógus

 

ICT Klubnap Miskolcon 2017.11.29.

 

 

Az Észak-Magyarországi Informatikai Klaszter az MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-vel közösen MNKH ICT Klub napot rendez, mely egy interaktív és gyakorlatorientált program a külpiacon már jelenlévő, illetve azt tervező ICT vállalkozások számára is hasznos.

Ezúton tisztelettel meghívjuk tagvállalataink képviselőit a 2017. november 29.-én szervezett rendezvényünkre.

Olyan témákról lesz szó, mint

    külpiaci üzletszerzési lehetőségek, stratégiaépítés,
    az Agrárinformatikai Klaszter és Észak-Magyarországi Informatikai Klaszter bemutatkozása és együttműködési megállapodás aláírása
    pályázati lehetőségek ICT vállalkozások számára,
    nemzetközi kommunikáció,
    tőkebevonás.

A rendezvényen való részvételt követően lehetőség nyílik a jövőben cégre szabott üzletfejlesztési szolgáltatásokat is igénybe venni.

Időpont: 2017. november 29. szerda

Helyszín: Miskolc – Egyetemváros, BnL Start Partners Inkubátorház C/2. épület

 
Programunkkal egy napon kerül sor a BnL Start Partners Inkubátorház által szervezett BnL Demo Day-re, melyre szintén várjuk klasztertagjainkat.

A programok szakmai tartalmát és felépítését összehangoltuk, a délutáni  Demo Day szorosan illeszkedik a délelőtti eseményhez.

Itt szó lesz az Inkubátorház eddigi tevékenységéről és terveiről, sikertörténetekről és tapasztalatokról hallhattok (pl. Codecool, Szallas.hu), illetve startup-ok bemutatkozására is sor kerül.

A részletes programok a csatolmányban találhatók. A rendezvényen való részvétel térítésmentes, viszont előzetes regisztráció szükséges.

Jelentkezéseket mielőbb, de legkésőbb 2017. november 20.-ig  kérjük elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A BnL Demo Day-re a https://goo.gl/forms/d8z0Hj4a5BwrEPZG2 linken lehet regisztrálni.