facebook

Képességkatalógus

 

Ezüstérmes csapatunk az FLL bajnokságon

First Lego League robotépítő és programozó verseny első miskolci regionális fordulójának a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnázium adott otthont. A versenyen 12 csapat vett részt Miskolc és  Bprsod-Abaúj-Zemplén megye általános és középiskoláiból.

Csaknem 110 diák és felkészítő tanáraik hónapok óta készültek erre a megmérettetésre, sok-sok önálló munkával és gyakorlással. Ebben a regionális fordulóban dőlt el ugyanis, hogy,  melyik csapat lesz a legjobb, aki majd Közép-Európa győzteseivel mérheti össze a tudását.

A délelőtt folyamán a csapatok bemutatták a víz ember által előidézett körforgása kapcsán végzett kutatómunkájukat kellett a zsűri tagjainak prezentálni. Aztán csapatmunkát felmérő feladatot is meg kellett oldaniuk, hogy a bírák lássák azt, hogy mennyire tudnak együtt dolgozni. A robot design versenyszámban arról adtak számot, hogy hogyan építették meg a robotokat. Majd az igazi magmérettetés az volt, amikor a robotoknak egy meghatározott versenypályán kellett a vízzel kapcsolatos feladatokat megoldaniuk.

Az Infoklaszter Navigátor csapata a programozó suli életének eddigi legszebb eredményét érte el:

Robot design III.hely, Kutatómunka II. és összetettben ezüstérmes aFirst Lego League 2017/2018 miskolci regonális fordulójában az Infoklaszter Navigátor csapata FLL CHAMPION II. helyet szerezte meg!

Leírhatatlanul büszkék vagyunk csapatunkra! A dream team tagjai: Boda Máton, Danyi Kinga, Dobronyi Benedek, Gordoni Dániel, Petró Ádám, Pöstényi Levente és felkészítő tanáruk: Szabó István

Bővebb fotógaléria: FLL fotógaléria 2018.12.16.

Fotók: minap.hu és boon.hu