Új ügyvezető a BaseWalk-nál

 

Új ügyvezető a BaseWalk-nál


Nemrég még egy szenzációs magyar vonatkozású brüsszeli siker hírétől volt hangos a hazai sajtó, mivel a BaseWalk nevű magyar cég az eddigi egyik legnagyobb hazai sikert érte el az ICT (Information and Communications Technology) szegmensben. A srácok nagyon erős versenyben helytállva nyertek kiemelkedő összegű támogatást az EU-tól új generációs szoftverük fejlesztésére. A Taskfit PRO néven futó projekt az emberi multitasking problémakörre kínál hatékony megoldást egy több platformon elérhető (Windows, Android, OS X, iOS), big-data és machine-learning alapokon működő komplex szoftver segítségével, amelyhez 2016 végétől már a nagyközönség is hozzáférhet. A termék első körben Windows és Android platformokon lesz elérhető.

A dinamikusan növekvő céget 2016. március 23-tól új ügyvezető irányítja Kurucz Attila személyében. Attila új lendületet ad a BaseWalknak: „A jó termék alapja az elhivatott csapat, amelynek alapfeltétele, hogy az átlagosnál is jobb munkakörülményeket, motivációt és kiemelkedő, nemzetközi szakmai kihívást és lehetőséget biztosítsunk folyamatosan bővülő teamünknek. Tapasztalatom szerint igazán jó informatikai szakembereket összeválogatni, valamint egységes, összetartó csapatot összerakni és megtartani pusztán anyagi motivációval ma már szinte lehetetlen. A BaseWalk tehát nem csak egy munkahely, hanem egy – mellesleg jól jövedelmező - szakmai életforma és hobbi is.

Olyan munkáltatóvá szeretnénk válni, ahová presztízst jelent bekerülni, ahol jó dolgozni, és amelynek termékeire büszkék a munkatársaink is. Az a célom, hogy kollégáim ne csak a hatékonyságfejlesztés jövőjét lássák a Taskfit-ben, hanem a saját jövőjüket is a BaseWalkban.”

Az új ügyvezető semmihez nem fogható lelkesedéssel beszél a Taskfit innovatív megoldásairól és piaci potenciáljáról.

„A BaseWalk kezében van a jövő egy olyan lehetősége, mellyel újabb magyar termék kerülhet be a nemzetközileg sikeres magyar szoftvertermékek körébe. Fantasztikus dolog lehetőséget adni a felhasználóknak arra, hogy teljesen egyedi és új megközelítésű szoftverünk segítségével megváltoztassák munkavégzési szokásaikat, időmenedzselési praktikáikat, és így termékünk végül életük szerves részévé váljon.

Nagyon sok munka áll még előttünk, hiszen párhuzamosan kell fejlesszük a Taskfit terméket és a BaseWalk csapatot, valamint emellett a brandeket is meg kell ismertetnünk a világgal. Reményeink szerint rövidesen egy kiemelkedően jó termék és egy kiemelkedően jó csapat születik meg erőfeszítéseink által.

A kihívást növeli, hogy tudatosan a nemzetközi piacra lépünk ki (elsődleges célunk Nyugat-Európa, Amerika és Japán), ami még keményebb munkavégzésre ösztönöz bennünket.

Első körben az egyéni felhasználókat célozzuk meg, utána tervezzük a nagyvállalati értékesítés megkezdését és megreformálását.

Hiszem ugyanis, hogy a klasszikus B2B értékesítés is változóban van, és az Y és Z generációk térhódításával a miénkhez hasonló megközelítésű termékek kerülnek be a nagyvállalti szférába az elkövetkező években.

 

Erre bárkivel szívesen fogadok, és egyúttal erre a hajóra invitállak Titeket! Addig is, ha kérdésetek van vagy csatlakoznátok hozzánk, írjatok bátran a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., mi itt vagyunk és válaszolunk!”

 


×