facebook

Képességkatalógus

 

Blockchain Competence Center

 
http://blockchaincc.com/wp-content/uploads/2017/09/logo-1.jpg
 
A blockchain technológia jelentőségét és a piaci lehetőséget felismerve a RowanHill Global, valamint piaci partnere az Interticket Kft. 2017 júliusában közösen létrehozta a Blockchain Competence Center-t, melynek működtetésére külön gazdasági társaságot hoztak létre.

A központ elősegíti a blockchain alapú technológiák behozatalát és elterjesztését, teszi ezt úgy, hogy induláskor a magyar megoldásokra és piacra épít és koncentrál, de mindvégig a globális piacon is potenciálisan sikeres projekteket támogat.  

Elsődleges tájékozódási ponttá és hellyé válik a magyar blockchain ökoszisztémában és maga köré gyűjti az összes a témával foglalkozó és a témában érdeklődő szereplőt. 

A szakmai fórumok és médiumok felé a blockchain technológia evangelistája, megkerülhetetlen szereplője a technológiával ismerkedő és azt használni kívánó személyeknek, cégeknek és állami szereplőknek.

A blockchain technológiához kapcsolódó és a bevezetéséhez szükséges szabályozást elősegítő szervezet, aktívan részt vesz és irányítja a szabályozói gondolkodást. Nem csak szakmai központ, de konkrét fizikai helyszíne is a magyar blockchain szférának. 

A központ fizikailag Budapest, a Váci út 99-ben, a Balance Loft irodaházban működik. 2018. januárjában mintegy 700 m2 –en kezdi meg munkáját. A bérelt felület nagysága és kialakítása (co-working) lehetővé teszi valamennyi tervezett tevékenység támogatását (ld. később), úgymint inkubáció, oktatás, képzés, stb.

 

A Blockchain Competence Center tevékenysége & szolgáltatásai

·      képzés, oktatás, rendezvényszervezés
·      projektgenerálás, megvalósítás & management
·      klasszikus inkubációs szolgáltatások (irodabérlet, székhelyszolgáltatás, jogi tanácsadás, könyvelés, tanácsadás)
·      inkubálás (a bekerülő cégek előszűrése, teljes körű üzleti támogatás, szükség esetén saját befektetés, de nem a tulajdonszerzés a fő cél)
·      fejlesztői kapacitás biztosítása
·      front-en, UI/UX erőforrás biztosítása
·      igényfelmérés, tanácsadás.
 
Bővebb információ