Rank Miner (Clifi)

Projekt adatai

Megvalósító:Xdroid Informatikai és Szolgáltató Kft.
Partner: Nextent Informatikai Zrt.
Megvalósítás ideje:


Rank Miner (Clifi)

A Rank Miner termék egy hangbányászati elven működő analitikus előrejelző alkalmazás, amely a felhasználó által bevitt egyszerű információk alapján, rejtett összefüggések feltárásával képes sorrendet felállítani a potenciális ügyfelek között.  A rendszer minden olyan üzleti területen alkalmazható, ahol az ügyféllel telefonos kommunikáció történik, mint például a telefonos értékesítés, ügyfélmegtartás, behajtás vagy akár a visszaélések felderítése.

 

A rendszer által visszaadott sorrendben a lista elején azok az ügyfelek szerepelnek, amelyeknél az elemzési információk alapján legvalószínűbb az üzleti cél teljesülése, mint például az értékesítés, behajtás, ügyfélelvándorlás-előrejelzés, stb. Az így kapott sorrend felhasználásával tovább növelhető az üzleti eredmény.

 

A Rank Miner technológia szabadalmi eljárás alatt lévő a legkorszerűbb mesterséges intelligencia és gépi tanulóalgoritmusokat használja fel a beszélgetésekben lévő rejtett összefüggések feltárására. Az analízis során a rendszer a beszélgetés minden egyes pillanatáról több száz különböző jellemzőt von ki, melyből saját tudásbázist épít. A tudásbázist gépi tanuló algoritmusok dolgozzák fel és automatizáltan megtörténik a modellépítés. A gépi tanulási folyamat teljes mértékben emberi beavatkozás nélkül történik. A technológia képes a folyamatos visszacsatolások fogadására és tanulásra, ezáltal egyre pontosabb sorrendre és előrejelzésre nyílik lehetőség.

 

A Rank Miner rendszer többek között az alábbi innovatív technológiák segítségével szolgálja az Ön ügyfelei viselkedésének előrejelzését:

 

-        Beszélőszétválasztás

-        Emberi beszéd szegmentáció

-        Érzelmi, kommunikációs és intonációs jellemzők kinyerése

-        Azonos számú jellemző generálása minden beszélgetéshez

-        Alacsony sávszélességű mobiltelefon-vezetékes telefonra optimalizált feldolgozás

-        Saját jogvédett algoritmusok és nyílt gépi tanulási eljárások optimális kombinációja

 

A rendszer a tárolt beszélgetésekből és a felhasználó által bevitt egyszerű információk alapján - mint például sikeres vagy meghiúsult értékesítés – képes automatizáltan felépíteni egy előrejelző modellt.

 

A modell ezután képes feldolgozni és rangsorba állítani minden új beszélgetést. A rangsor elején azok a beszélgetések (ügyfelek) szerepelnek, amelyeknél az üzleti esemény bekövetkezése nagyobb.

 

Az értékes elemzési információ felhasználásával növelhető az üzleti hatékonyság.

 

A rendszer által visszaadott információk számos területen használhatók, például:

  • Értékesítési folyamat során a Rank Miner sorba rendezi az ügyfeleket várható vásárlási hajlandóságuk alapján.
  • Ügyfélmegtartás területén a Rank Miner sorba rendezi az ügyfeleket szerződés-felmondási valószínűség    alapján.
  • Behajtási területen a Rank Miner sorba rendezi az ügyfeleket fizetési hajlandóságuk alapján.
  • Biztosítási és hitelcsalások esetén a rendszer képes sorba rendezni az ügyfeleket a csalás bekövetkezésének valószínűsége alapján.
  • Minőség-menedzsment területén a Rank Miner képes az cég saját minőségi elvárásának megfelelő vagy nem megfelelő sorrendeket képezni.
  • Minden olyan üzleti folyamat támogatható, ahol rendelkezésre áll rögzített telefonos ügyfél-interakció és  megállapítható a folyamat sikeressége.

 Részletes információ: www.rankminer.com

 

×