Ayming Magyarország Kft.

Elérhetőségek

Név:Ayming Magyarország Kft.
Cím:1072 Budapest Rákóczi út 42.
Web:http://www.almacg.hu
Email:
Telefon:+36 1 951 2300


Ayming Magyarország Kft.

Az Ayming Magyarország Kft. bemutatása

 

Az  Alma Consulting Group és a Lowendalmasai egyesülésével új nemzetközi tanácsadó cégcsoport jött létre, melynek neve: Ayming.

 Ezzel összhangban az Alma Consulting Group Magyarország Kft. is új néven folytatja tevékenységét, és Ayming Magyarország Kft.-ként áll ügyfelei rendelkezésére. Cégünk nevének változása természetesen nincsen hatással a meglévő szerződéseinkre, a jövőben is minden megbízásunkat és eljárásunkat változatlanul folytatjuk.

 Emellett az új cégcsoportban egyesített szaktudásunk, személyre szabott új szolgáltatásaink és hosszú távú elkötelezettségünk lehetővé teszik az ügyfeleink számára négy fő területen – emberi erőforrások, operatív költségek (stratégiai és operatív beszerzés, forgótőke, ellátási lánc), adók és innovatív tevékenységek terén – nyújtott stratégiai és operatív tanácsadásunk további bővítését.

 Szakértőink immáron 14 országban állnak rendelkezésre, annak érdekében, hogy ügyfeleink számára jelentős, mérhető eredményeket biztosítsunk a kockázatkezelés és megelőzés, a folyamatok, a szervezet és a finanszírozás optimalizálása, továbbá a növekedési stratégia kidolgozása és az erőforrások újraelosztása terén.

A jövedelmezőség javítása a ráfordítások optimalizálásában rejlik!

Tartós megtakarításokat valósítunk meg az eredményre ható összes költséget illetően, és a finanszírozási forrásokhoz való hozzájutást segítve is növeljük ügyfeleink versenyképességét. Ennek érdekében több mint 100 fajta költségauditot folytatunk nemzetközi szinten.

Mivel minden vállalkozás egyedi, ezért az auditok során szektorális megközelítést alkalmazunk, és a lehető legspecifikusabb kihívásokra is személyre szabott megoldásokat kínálunk.

Módszerünk eredetisége a sikerdíjas javadalmazásban rejlik. Célkitűzésünk minden esetben a konkrét költségcsökkentési eredmények elérése, legyen szó a költségauditoraink által megvalósított bármely projektről. Kapcsolatunk partnereinkkel ilyen módon win-win helyzetet eredményez.

Néhány meghatározó adat:

  • 26 év tapasztalat
  • 1 300 munkatárs
  • Az elmúlt 5 évben 10 milliárd euró közvetlen és közvetett támogatás az innováció elősegítésére
  • Jelentős, a vállalatok bértömegének 3%-át kitevő megtakarítások

×