Zyntern

Elérhetőségek

Név:Zyntern
Cím:1131 Budapest, Szent István krt. 2.
Web:https://zyntern.com/
Email:hello@zyntern.com
Telefon:+36 20 802 8565


Zyntern

Mi a Zyntern?

A Zyntern az új generációs állásportál. Küldetésünk, hogy a munkaadók és fiatal munkakaeresők könnyen és gyorsaban egymásra találjanak. Tapasztalt HR szakemberekként olyan toborzási megoldást hoztunk létre, amivel hatékonyan segíthetjük a keresési és kiválasztási folyamataitokat. Egyedi cégprofilotok és álláshirdetéseitek létrehozásával pedig kitűnhettek a munkaerőpiac zajából és munkáltatói márkátokat is építhetitek néhány kattintással.

Vonzó, interaktív cégprofil, egyedi álláshirdetésekkel

A munkáltatói márkát támogató céges karrieroldalt és hirdetéseket hozhat létre, ahol megmutathatja a munkakörnyezetet, a csapatot és a cég mindennapjait fotós, videós tartalmakon keresztül.

Érd el a megfelelő jelölteket közvetlenül, célzottan

A Zyntern.com oldalon közzétett álláshirdetésed elvárásainak megfelelő munkakeresők azonnali értesítést kapnak a pozíciódról. Az érdeklődők pedig egyetlen gombnyomással jelentkezhetnek az állásodra profiljuk elküldésével. Ha saját céges karrier oldaladon szeretnéd kezelni a jelölteket, át is irányíthatod őket, hogy a jelentkezés gomb megnyomásával ott landoljanak.

Egyszerű jelöltkezelés: azonnali értesítés és visszajelzés egy gombnyomással

Azonnali értesítést küldünk a jelentkezőkről Zyntern profilodon vagy emailen keresztül. Ha napi vagy heti értesítéseket preferálod, akkor azt is beállíthatod profilodban.

Az előre megírt üzenetek segítségével pedig egy gombnyomással elfogadhatod vagy elutasíthatod a jelentkezőket, így sosem maradnak válasz nélkül.


×