facebook

KépességkatalógusSimptech Kft.

Elérhetőségek

Név:Simptech Kft.
Cím:1115 Bp, Bartók Béla út. 105-113
Web:http://www.simptech.hu
Email:info@simptech.hu
Telefon:+36 1 371 0194


Simptech Kft.

Bemutatkozik a Simptech Kft.

A SimpTech Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft. 2004 októberében alapított vállalkozás, főtevékenysége szoftverkutatás és fejlesztés. A létszám és árbevétel adatai alapján a cég kisvállalkozásnak minősül.  A budapesti székhelyű vállalkozás – folyamatos bővülésének köszönhetően – 2010 óta külön telephellyel rendelkezik a fővárosban és fiókteleppel Szegeden és Miskolcon.

A vállalkozás 2010 vége óta 15 fő belsős munkatárssal és számos szakterülethez kapcsolódóan külsős specialistákkal dolgozik együtt projektjein.

A SimpTech csapata a cég által alkalmazott innovatív eljárások fejlesztésére és alkalmazására specializálódott, magasan képzett szakember gárdával áll ügyfelei rendelkezésére, szükség esetén a Budapesti Műszaki Egyetem háttértámogatásának igénybe vételével. Az alapkutatásokban, valamint az aktuális projektek fejlesztésében egyaránt motivált munkatársak számos jelentős nemzetközi kutatási eredménnyel rendelkeznek. A cég jól képzett fejlesztői és kutatói a matematikai optimalizálás, adatbányászat témakörében és ezek számos részterületén sikerrel tevékenykednek. Számos innovatív megoldás fejlesztése kötődik hozzájuk.

A SimpTech Kft. nagy hangsúlyt fektet az innovációra, a piaci igényekhez igazodó új informatikai megoldások folyamatos fejlesztésére. A vállalkozás az üzleti döntéstámogatás számos piaci területét segíti innovatív megoldásaival matematikai optimalizálás és az adatbányászat területén.

 

Referenciák

  • FLORO – flotta rotáció optimalizáló rendszer
  • VFOR - Automatikus autóbusz fordageneráló


Képességek