facebook

KépességkatalógusXdroid Informatikai és Szolgáltató Kft.

Elérhetőségek

Név:Xdroid Informatikai és Szolgáltató Kft.
Cím:1031 Budapest, Nánási út 5-7.
Web:http://www.xdroid.com
Email:info@xdroid.com
Telefon:+36 20 355 13 50


Xdroid Informatikai és Szolgáltató Kft.

Az Xdroid múltja, jelene

Az Xdroid 2008-ban alakult több év fejlesztői, vagy kutatói gyakorlattal rendelkező szakemberek közreműködésével. A Vállalkozás 100%-a magyar magánszemélyek tulajdonában van.

 

Az első évek fókuszterülete a vállalkozáson belül a kutatási tevékenység volt. Az első évek kutatási eredményének hála olyan rendszerek mesterséges intelligenciát felhasználó moduljait alakították ki, amelyek a beszédelemzés területén piacvezetőkké váltak az országhatáron belül.

 

A cég által készített technológiákra alapuló első piacra került termék a Voice Miner (www.voiceminer.hu), melyet partnercégük a Nextent Informatika Zrt. vezetett be a piacra. A termék felhasználói között olyan cégek találhatók meg mint:

- Telenor

- EDF

- Invitel

- E.On

- Generali

 

A magyar piaci sikereket követően a cég olyan technológiák előállítását tűzte ki célul, amelynek felhasználási lehetőségei az országhatáron túl is megteremthetőek. Ezen erőfeszítéseknek eredménye a Rank Miner technológia (www.rankminer.com), melynek nemzetközi piacra vitelét egy az Xdroid által részben tulajdonolt, amerikai bejegyzésű vállalkozásra bízták.

 

A beszédjel feldolgozáshoz kapcsolódó termékeik ügyfeleknél történő bevezetése során jelentős folyamatfelmérési és tanácsadási tapasztalatra tettek szert, amelynek hála a cég bevételei között a termékek eladása mellett megjelentek különböző tanácsadási és fejlesztési feladatok is.

 

Technológiáik sikerének, valamint a bővülő informatikai tanácsadási tevékenységüknek hála a vállalkozás árbevétele jelentősen növekedett az elmúlt évek során (2010: 40 millió, 2011: 175 millió, 2012: 375 millió).

 

Dinamikus fejlődésüknek is köszönhetően 2012-ben nyitották meg budapesti irodájukat, annak érdekében, hogy egyre szerteágazóbb ügyfélkapcsolataikból fakadó feladatokat rugalmasabban tudják ellátni.

 

Az Xdroid jövője

Az Xdroid a következő években is folytatni kívánja azt a dinamikus fejlődést, amely az utóbbi éveket jellemezte. Céljuk elsősorban olyan cégeknél rendszerfejlesztési/tanácsadási projektek elnyerése, amelyek felismerték az informatikai rendszerek folyamatos fejlesztésének fontosságát a cég versenyképességének megőrzése és fokozása érdekében, és szállítóikkal hosszú távú együttműködésre törekszenek.

 

A tanácsadási/rendszerfejlesztési tevékenységük mellett továbbra is hangsúlyt fektetünk a hangtechnológiai kutatásaink továbbvitelére, amelynek eredményéből a következő években újabb piaci termékek létrejöttét reméljük.

 

A munkatársak

Nagy hangsúlyt fektetnek a munkatársaik kiválasztására és folyamatos képzésére.

Az Xdroid minden munkatársa felsőfokú végzettséggel rendelkezik, közülük ketten műszaki Ph.D fokozattal is, valamint két szakemberük rendelkezik gazdasági területen szerzett MBA diplomával.

 

A munkatársaik számára nyújtott kiegyensúlyozott légkör, a biztos szakmai és pénzügyi háttér, valamint a folyamatos fejlődés lehetőségének értékének elismeréseként a szakembereinek fluktuációja elhanyagolható. Büszkék arra, hogy évről-évre egyre több pályázó vesz részt többlépcsős kiválasztási rendszerükben.

ReferenciákKépességek