Dexef Kft.

Elérhetőségek

Név:Dexef Kft.
Cím:H-3525 Miskolc, Szent Anna u. 12/b
Web:http://www.dexef.hu
Email:info@dexef.hu
Telefon:+36 46 500 990


Dexef Kft.

Bemutatkozik a Dexef Kft.  

Cégünk, a DEXEF Kft., többéves reklámgrafikai és dekorációs tapasztalattal 2001. augusztusában alakult.  Mára komplex grafikai- nyomdai- és informatikai- és oktatási szolgáltatásokat nyújtó vállalattá fejlődtünk, melyben képzett és tevékenységükben jártas szakemberek dolgoznak együtt a sikerért.

A vizualitás fontos dolog. A szemünk a legdominánsabb érzékszervünk, a legtöbb információt rajta keresztül gyűjtjük be a világról. Ám a vizuális elemek, a formák, a színek helyes és kreatív értelmezése nem is olyan egyszerű. Ahhoz, hogy ezekből az elemekből vonzó, egyedi, az üzeneteket hatékonyan hordozó produktumok jöjjenek létre, grafikai-, színtani  ismeretekre, tipográfiai jártasságra van szükség. És, természetesen, jó ízlésre.

Grafikusaink képzettsége, komoly szakmai tapasztalata, illetve a nagyteljesítményű számítástechnikai hátterünk a biztosíték arra, hogy mindig az aktuális piaci igényeknek és a célzott felhasználásnak megfelelő emblémák, arculatok, kiadványok készüljenek. Tanácsokkal, ötletekkel is segítünk ügyfeleink elképzeléseinek megvalósulásában. Cégünk tökéletesen alkalmas bármilyen grafikai, animációs munka elvégzésére.

Felbontás, dpi, lpi, rgb, cmyk, alátöltés, kifutó, postscript … Még sorolhatnánk. Gyakran elhangzó szavak, ám a pontos jelentésüket jóval kevesebben ismerik mint gondolnánk. Mi viszont pontosan tudjuk mit fednek ezek a kifejezések, mivel azzal is tisztában vagyunk, hogy jó minőségű nyomdai termék, csak jó előkészített anyagból jöhet létre.

A nyomdai előkészítés nem látványos folyamat. Odafigyelésre, komoly és folyamatosan megújuló szakmai ismeretekre, valamint sok türelemre van hozzá szükség.

Vállalatunk informatikai üzletága mindezek kivitelezésében egyaránt járatos.

A webes technológiák alkalmazásában szerzett sokéves tapasztalatot megelégedett ügyfelek széles köre igazolja, melyek között magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, valamint országos cégek is megtalálhatók.

De nem kell sajnálni minket, a munka rabjai vagyunk.  

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen ügyfeleink megelégedettsége a legfontosabb számunkra.Képességek×