National Instruments Hungary Kft.

Elérhetőségek

Név:National Instruments Hungary Kft.
Cím:1117 Budapest, Neumann János u. 1/E. 2. em. Infopark - E épület
Web:http://hungary.ni.com/
Email: ni.hungary@ni.com
Telefon:Telefon: +36 1 481 1400


National Instruments Hungary Kft.

A National Instruments-ről

A National Instruments (NI) 1976 óta támogatja a mérnököket és a tudósokat a világ legnagyobb mérnöki kihívásainak leküzdésében olyan hatékony és rugalmas technológiai megoldásokat kínálva, amelyek fokozzák a termelékenységet és felgyorsítják az innovációt. Az NI integrált hardver és szoftver platformjai segítségével a vállalat ügyfelei számos iparágban igyekeznek jobbá tenni  világunkat—a gyógyászattól az autógyártásig, a fogyasztói elektronikától a részecskefizikáig.

Az NI Magyarországon

A vállalatcsoport hardvergyártásának jelentős része Debrecenben, az NI Hungary Kft.-nél történik. Emellett itt működnek olyan globális, illetve regionális kiszolgáló központok is, mint az informatikai fejlesztői részleg, a jogi és a pénzügyi csoportok, valamint a vevői megrendelések feldolgozásával foglalkozó egység. A gyártást szakképzett mérnökök támogatják, a kutatás-fejlesztési mérnökcsoport tevékenysége révén pedig a vállalat igazi tudásközponttá nőtte ki magát a régióban. Az NI Hungary Kft. Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében jelenleg a harmadik legnagyobb munkáltató, mintegy 1100 főt foglalkoztat.

Budapesten található az NI Kelet-Európát kiszolgáló értékesítési és marketing központja, amely a debreceni csapattal szoros együttműködésben szintén több mint egy évtizede segíti a hazai mérnököket, kutatókat, oktatókat és diákokat munkájuk hatékonyságának fokozásában, és összesen 13 országot támogat.

Az NI Hungary Kft. IT részlege

Informatikai részlegünk a cég alapításával egy időben, 2001-ben kezdte meg működését Debrecenben, és az évek során több mint 100 fős területté nőtte ki magát. Európai szinten kínálunk teljes körű informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat az NI leányvállalatok legkülönbözőbb működési területei számára. Fő feladataink közé tartozik az alkalmazásfejlesztés, a rendszerintegráció, az informatikai projektek menedzselése, de hozzájárulunk a szoftverfejlesztési életciklus minden állomásához és biztosítjuk a szükséges infrastruktúrát.

 

Az osztályon dolgozó kollégák nagy része alkalmazásfejlesztéssel foglalkozik, kisebb részük infrastruktúra oldali feladatokat végez. Az általunk használt főbb eszközök és technológiák között szerepel az Oracle, SQL, Java, WebLogic,  Attivio Enterprise Search, Adobe Experience Manager, Salesforce.com, Cisco, Office365, és az MS HyperV. Az angol munkanyelv, napi szinten tartjuk a kapcsolatot többek között austini, penangi, dublini és costa ricai társcsapatokkal és kollégákkal.Képességek×