Codecool

Elérhetőségek

Név:Codecool
Cím:3525 Miskolc Régiposta u. 9.
Web:http://www.codecool.com
Email:hello@codecool.com
Telefon:+36 20 519-9117 +36 20 519-9119


Codecool

Bemutatkozik a Codecool

A Codecool egy programozó magán iskola, amelynek célja hatékony megoldást nyújtása a piacon jelenlévő informatikus hiányra. 

A 18 hónapos, nappali szakos oktatás alatt a diákok olyan erős elméleti és piacképes gyakorlati programozói tudásra tesznek szert, mely alkalmassá teszi őket arra, hogy azonnal bevethetővé váljanak éles szoftverfejlesztési projektekben. 

A piacon elérhető oktatási formáktól teljesen eltérő szemlélettel, nagyon gyakorlatorientáltan és teljesen a programozásra fókuszáltan oktatunk. A másfél éves képzés során tudatosan az IT munkahelyeken várható kihívásokra készítjük fel a diákjainkat, melynek eredményeként tudásuk sokkal piacképesebb lesz más pályakezdőknél. Ezt úgy érjük el, hogy a legaktuálisabb technológiákat oktatjuk, innovatív módszertanok és tapasztalt oktatóink segítségével. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk nem csak a technológiai képzésre, hanem az olyan módszertani ismeretek átadására, és készségek fejlesztésére amelyek elengedhetetlenek egy komplex informatikai projektben. Értjük ezalatt a különböző agilis fejlesztési módszertanokat, tervezési és tesztelési ismerteket, valamint a hatékony csapatmunkára való készséget.

Képzésünk eredményeként az informatikai vállalkozások számára tervezhetővé válik az erőforrások felvétele és jelentősen mérséklődik a betanítási idő- és költségszükséglet.

Bővebb információ:

www.codecool.comKépességek×