W.up Szolgáltató Kft.

Elérhetőségek

Név:W.up Szolgáltató Kft.
Cím:1027 Budapest, Ganz u. 16. 3526 Miskolc, Arany János tér 1.
Web:http://www.wup.hu/
Email:info@wup.hu
Telefon:+36 1 870 0252 +36 46 887 024


W.up Szolgáltató Kft.

Bemutatkozik a W.UP Kft.

A W.UP csapat komoly tapasztalattal rendelkezik banki rendszerek tervezésében és bevezetésében. Olyan egyedi szoftvereket fejlesztünk és olyan termékeket vezetünk be, amelyek esetében kiemelten fontos a felhasználói élmény - legyen szó webes, mobil vagy akár tabletre optimalizált megoldásról

Munkánk során két kiemelt célnak minden esetben eleget teszünk: végfelhasználóink - ügyfelek, érdeklődők, ügynökök, banki alkalmazottak - számára az ergonómia, egyszerűség és design vezetik az igénylistát, megrendelőinknek - bankok, biztosítók, pénzügyi szolgáltatók és telekommunikációs cégek - pedig legalább ennyire fontos a meglévő rendszerekbe történő illesztés és a biztonság. Ezen kettősség összehangolása különleges szemléletet és szakértelmet igényel. A W.UP minden esetben ennek alárendelve kívánja kiszolgálni ügyfelei igényeit, ezt fejezi ki mottónk is: W.in W.ith W.UP! Ennek szellemében dolgozunk, legyen szó internet- vagy mobilbanki alkalmazásokról, publikus portálokról vagy különböző témájú - devizamentés, jutalékok, ügynöki haszonérvelés, elektronikus adatszolgáltatás, jogosultság kezelés. - belső alkalmazásokról.

 

A W.UP / ejtsd: uáp:) / 2014-ben alakult. Egy olyan céget akartunk létrehozni, ahol nagyon komoly rendszereket vezetünk be sokkal lazább körülmények között. Eddig úgy tűnik, sikerült!

 

S.TARTUP is vagyunk meg nem is: a csapat magva évek óta együtt dolgozik pénzügyi digitális csatorna témában, ez a formáció azonban frissen jött létre. Habár már közel 50-en vagyunk, egy kis baráti cégként működünk, s reméljük, hogy ez így is marad - ha nem, szóljatok!

 

M.IVEL foglalkozunk? Elsősorban bankok és más pénzügyi intézmények részére vezetünk be különböző témájú front-end megoldásokat, valamint egyedi szoftvereket.

 

M.IÉRT a W.UP? Mert kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk banki szoftverek területén, s mert minden esetben ügyfélközpontúan, rugalmasan állunk megrendelőink igényeihez. Sikereinket kollégáink megfelelő motiválásán és szakmai kiteljesedésén keresztül kívánjuk elérni.

 

H.OL vagyunk? Irodáink Budapesten és Miskolcon találhatóak, de ügyfeleink által hamarosan bárhol a világon összefuthatsz velünk. Ha úgy gondolod, egyszer látogass el hozzánk!

 Képességek×