Scolvo Zrt.

Elérhetőségek

Név:Scolvo Zrt.
Cím:3515 Miskolc, Egyetemváros E/7. 615.
Web:http://scolvo.com/
Facebook:https://www.facebook.com/Scolvo-1735336056732832/?fref=ts
LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/scolvo
Email: hello@scolvo.com
Telefon:+36 1 481 4682


Scolvo Zrt.

Bemutatkozik a Scolvo Zrt.

A SCOLVO Zrt. a vállalati mobilizálás egyik kiemelt szereplője Európában, egyedi megoldást kínálva a gyors és eredményes mobilizációra. A különböző üzleti szituációkat olyan használatra kész, hatékonyságnövelést célzó modulokká alakítja át, mely egyszerűséget és a privát alkalmazások élményszerűségét hozza el a mindennapokba.

 

Moduljainkat sikeresen alkalmazzák több iparág fontos szereplői, többek között az Aegon Biztosító, a Roche, a Rewe Csoport, a Novartis és az Erste Csoport. Megoldásainkat több mint tíz országban már mintegy  20 000 munkavállaló használja.

A jövő kihívásaira is megoldást nyújtó eszközt kínálunk a vállalkozások termelékenységének javításához, munkavállalóik és ügyfeleik elégedettségének növeléséhez, illetve ahhoz, hogy megőrizzék versenyképességüket mobilitásközpontú világunkban.

A vállalati mobilizálás területén szerzett több mint tizenöt éves tapasztalattal tudjuk, hogyan segíthetünk a munkavégzés minden másodpercének maximális kihasználásában. A szupermarketektől kezdve a gyógyszeripari gyártókig, legyen szó minőségirányításról, karbantartásról, back office feladatokról vagy terepi munkavégzésről: a SCOLVO bármilyen vállalati funkció mobilizációjában megbízható partner. Úttörő módszerünk alapja az üzleti folyamatok mikro részekre bontása, melyeket felhasználva könnyen kezelhető és szerethető alkalmazásokat fejlesztünk. Az optimális funkcionalitás és a könnyen testreszabható felület révén moduljaink a dobozos eszközök kényelmét és az egyéni fejlesztés rugalmasságát egyszerre kínálják.

A SCOLVO megoldásai az innovációban elért eredményekre, az úttörő technológiák terén felhalmozott gazdag tudásanyagra, valamint egy ügyfél-központú növekedési stratégiára építenek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mobilitás megteremtése különböző kihívásokat és lehetőségeket jelent minden szervezet – és minden munkavállaló – számára. Először meg akarjuk érteni, hogy ügyfeleink honnan jönnek, hova tartanak, azután kidolgozzuk javaslatunkat arra, hogy a mobilizálás segítségével hogyan tudnak eljutni a célhoz. Küldetésünk, hogy a vállalkozásokat képessé tegyük a digitális átalakulásra, és hogy velük együtt fejlődjünk. Éppen ezért törekszünk módszerünk finomhangolására: az ügyfelekkel való szoros együttműködéssel és a folyamatos párbeszéddel, valamint az ügyfélvisszajelzések rendszeres elemzésével. Ez biztosítja azt is, hogy cégünk a teljes kapcsolódás közelgő korszakában a legjobb maradjon – függetlenül attól, hogy ez a korszak milyen új technológiákat tartogat a jövőben.Képességek