Dorsum Zrt.

Elérhetőségek

Név:Dorsum Zrt.
Cím:1012 Budapest, Logodi utca 5-7. 3526 Miskolc, Arany János tér 1. E
Web:http://www.dorsum.eu
Web2:http://www.vanmarprogramod.hu/
Email:recruiting@dorsum.eu
Telefon:+36 1 487 3030


Dorsum Zrt.

A Dorsum 1996-ban hat lelkes szakember ötlete alapján egy pesti lakásban indult, tipikus startup-ként, bár akkor persze azt még nem tudtuk, hogy így hívják. Mára a Dorsum Magyarország 250 fős piacvezető értékpapír-piaci szoftverfejlesztő vállalata. Budapesten, Miskolcon kívül Romániában és Bulgáriában is van irodánk, valamint több mint 80 ügyfelünk a régióban. Legnagyobb ügyfeleink között találhatóak a legnagyobb hazai bankok, alapkezelők, brókercégek és egyéb pénzügyi intézetek (a teljesség igénye nélkül): OTP, FHB, MKB, CIB, Takarék Bank, Magyar Államkincstár, Raiffeisen Bank.

Banki háttérrendszereket és privát banki wealth management vékonyklienses, front-end termékeket fejlesztünk. Kereskedőplatformot fejlesztünk a bécsi, prágai, ljubljanai tőzsdének, továbbá több nagybank netbróker rendszerét is mi szállítjuk.

Wealth Management szoftvercsaládunkat nemzetközi szinten több rangos díjjal is elismerték. Wealth Briefing European Awards 2016, cfi.co 2016 és E-banking Summit Awards 2016 nyertes termék. 2017 februárjában a Finovate Europe versenyről pedig a Best of Show díjnyerteseiként érkezhettünk haza, úttörő Facebook Messengerre fejlesztett pénzügyi tanácsadó Chatbotunkkal. Több mint 300 jelentkező FinTech cég közül a top 72 prezentálhatott és a több mint 1000 fős magas rangú közönség szavazata alapján választották ki a 7 legjobbat, aminek saját fejlesztésű chatbotunk és prezentálóink is a tagjai voltak. Díjainkról és elismeréseinkről a www.dorsum.eu címen olvashatsz többet, valamint a www.facebook.com/dorsum.software oldalon.

 

Folyamatosan keresett szakemberek nálunk:

IT Business Analyst, aki az ügyfelek üzleti igényeinek felmérésével foglalkozik, ami alapján a szoftverfunkciókat személyre szabjuk. (SQL és üzleti befektetési tudással is rendelkeznek szakértőink)

iOS fejlesztő, aki natív megvalósításainkat iPhone-ra és iPad-re is lefejleszti. (Objective-C és Swift technológiák)

Java fejlesztő, aki Wealth Management és egyéb saját fejlesztésű vékonyklienses termékeink megoldásait elkészíti. (J2EE, Spring és Angular JS technológiák)

Ha szeretnél bármelyik díjnyertes szoftver implementációjában vagy fejlesztésében részt venni magyar vagy külföldi projektekben, jelentkezz itt: www.dorsum.eu/career

Gyakornoki program:

2002 óta évi 2 alkalommal indítunk gyakornoki programot. Jelenlegi munkatársaink 48%-a valamikor gyakornokként kezdett nálunk. Sokéves tapasztalatunk van a fiatal pályakezdők oktatásában és sikeres integrálásában. A gyakornokok nálunk már a gyakornoki idejük alatt is éles projektekben részfeladatokon dolgoznak. A Dorsum gyakornoki programja szakértőknek 4, fejlesztőknek 6 hetes tantermi oktatással kezdődik, amit a mi szakembereink, a mi rendszereinkről és folyamatainkról tartanak meg a junioroknak. Ezt követően egy vizsgát tesznek, ahol erről a tudásukról számot adnak. Ezután 8 hónapig mentor mellett dolgoznak, fix belátható, tervezhető fizetéssel, juttatásokkal, elvárásokkal. Ezután egy karrierlépéssel junior-ként kezdik meg a munkát a szervezetünkben. Erre a tavalyi év során egy külön microsite-ot hoztunk létre, a http://www.vanmarprogramod.hu/ címen.

 

Referenciák:

Allianz Hungária Biztosító

Budapest Alapkezelő

CIB Bank

Citibank

Erste Bank

Franklin Templeton Investments

Generali Alapkezelő

Groupama Biztosító

ING Group

Magyar Államkincstár

MKB Bank

OTP Bank

Raiffeisen Bank

Sberbank

SPB Befektetési Zrt.

Takarék Bank

UniCredit Ţiriac Bank

Wiener BörseKépességek×