evosoft Hungary Kft.

Elérhetőségek

Név:evosoft Hungary Kft.
Cím:Miskolc - Macropolis irodaház 3526 Miskolc, Arany János tér 1. I. lépcsőház
Web:https://www.evosoft.hu/
Facebook:Facebook.com/evosoft.com
Email:sales@evosoft.com
Telefon:Tel: +36 (46) 517-800


evosoft Hungary Kft.

 

 

Az evosoft Hungary Kft. Magyarország vezető informatikai vállalata (Buda-pest Business Journal, Book of Lists 2016/2017, Szoftverfejlesztők), mely az egyik legnagyobb európai mérnöki-tech­nológiai konszern, a Siemens AG része.
Budapesten 4 irodaházban, vidéken pedig 2 nagyvárosban, Miskolcon és Szegeden vagyunk jelen. Több mint 1600 főnek adunk munkát, árbevételünk az előző évben tisztán szoftverfejlesztésből meghaladta a 23,8 milliárd forintot, ami figyelembe véve, hogy egyedi kódsorok­ról beszélünk, egy elképesztően magas szám.

Több mint 24 év alatt nagy utat jártunk be, büszkék vagyunk arra, hogy olyan termékeken dolgozunk, amelyek az emberiség és a körülöttünk lévő világ kihívásaira adnak választ, többek között az automatizálás- és hajtástechnika, az orvostechnika, az elektromos autók és az energetika terén.

Az evosoftnál tapasztaljuk, hogy mérnök­nek lenni jó. Ez egy olyan hivatás, mellyel a jövőt formljuk, új dolgok kitalálásá­ban és létrehozásában veszünk részt, melyek korábban még nem léteztek, és amelyekkel egyszerűbbé, praktikussá válhat a körülöttünk lévő világ. Ráadásul a munkaerőpiac is egyre jobban elismeri a mérnöki alkotások értékét, így ez a pálya biztos megélhetést is ad akár már a pálya­kezdőknek is. Ne beszéljünk mellé - ez is fontos szempont, nagyon is!
Cégünk misszióját, üzleti magatartását, értékeit és kultúráját alábbi 2 mondatban tudjuk összefoglalni: A világ Siemens-logika szerint működik. A világ logikáját mi alakítjuk szoftverré." 

E magasabb rendű cél a mindennapi szakmai munka és motorja, és egyben a közösségünket formáló, összetartó erő is. Arra törekszünk, hogy olyan munkahely legyünk, ahol úgy dolgozhatunk ezen a célon, hogy közben munkatársként az egyéniségünket is megőrizhetjük, meg­mutathatjuk. Egyszerűbben fogalmazva: azon vagyunk, hogy jól érezzük magun­kat miközben a közös célért dolgozunk. Ezért mi sokat teszünk: gondoskodunk egymásról, megbízhatóak vagyunk, jelen vagyunk, folyamatosan fejlődünk. És tudatosan dolgozunk azon is, hogy a mostani állapothoz képest egy kicsit merészebbek legyünk. Ezek vagyunk mi, evosoftosok.

QR kóddal elérhe­tő kisfilm segítségével szeretnénk meg­mutatni egy szeletet az evosoftnál zajló szakmai munkából és az itt megszokott hangulatból. A videót budapesti, miskolci és szegedi telephelyeinken, munkatársa­ink közreműködésével forgattuk. Bízunk benne, hogy ez a kis videó is ad hozzá egy keveset, hogy egyre többen válasszák a mérnöki pályát hivatásul.

Olvasd le a QR kódot:

 

 Képességek×