facebook

KépességkatalógusBiFarma Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft.

Elérhetőségek

Név:BiFarma Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft.
Cím:2040 Budaörs, Budakeszi út 29. 3530 Miskolc, Széchenyi út 70. 204
Web:http://www.bifarma.hu
Email:info@bifarma.hu
Telefon:+36 1-203-0395


BiFarma Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft.

Bemutatkozik a Bifarma Kft.

A 2009-ben, Magyarországon alapított BiFarma Kft. tevékenységének középpontjában saját fejlesztésű képelemző eszközök, távdiagnosztikai alkalmazások és általános orvosi vizualizáció állnak. A cég a leginnovatívabb, legmodernebb technológiai megoldásokkal dolgozik az orvosi diagnosztikai informatika területén. Működési területe a K+F és a B2B tevékenységek között oszlik meg.

A képfeldolgozás, az orvosi technológia egyre inkább elengedhetetlen eszköze. Manapság az emberi erőforrás és az időtényező felértékelődése mellett a kiegészítő és helyettesítő technológiai fejlődés is felgyorsul, a gyors és precíz automatikus diagnózis alap követelménnyé válik.

A cég törekvése, hogy a fejlődésben rejlő lehetőségek felismerése és alkalmazása mellett a feladatokat magasan képzett, elkötelezett munkatársak részvételével oldja meg, ezért a Bifarma Kft. megalakulása óta szorosan együttműködik a Budapesti Műszaki Egyetemmel és a legkiválóbb orvos professzorokkal.

Amellett, hogy szakmai tanácsadással, szoftver testreszabással illetve egyéb egyéni igényekhez igazodó projektekkel is foglalkozunk, továbbra is aktívan részt veszünk több, konzorciumban megvalósuló képfeldolgozási kutatási projektben is.Képességek