Tagvállalatok

BNL Start Partners Kft.

BNL Start Partners Kft.
Cím
3515 Miskolc, Egyetemváros C/2. ép. földszint 1.
Web
E-mail

Bemutatkozik a BNL Start Partners Kft.

Összesen kétmillió eurós befektetési tőkével indult el 2017-ben a BnL Start Partners, Magyarország első B2B és fintech fókuszú inkubátorháza. A céget sikeres, a nemzetközi technológiai piacon bizonyított üzletemberek alapították, s célja, hogy agilis fiataloknak, garázscégeknek, induló vállalkozásoknak nyújtson lehetőséget és támogatást ötleteik „ráncba szedéséhez”, megvalósításához, cégenként akár 200 ezer euróig terjedő finanszírozással.

A miskolci központtal működő BnL Start Partners egyike azoknak, akik a SZÉCHENYI 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében az „Innovációs ökoszisztéma építése (startup és spinoff)” pályázati konstrukcióban támogatást nyertek. A pénz legnagyobb része pályázati úton kiválasztott innovatív csapatoknál landol, amennyiben az ötlet egyedülálló, formabontó és a nemzetközi piacon is életképesnek bizonyul.

A Seed Funding nevű, az említett GINOP program keretében futó támogatási-befektetési programba folyamatosan lehet pályázni. Ezt egy opcionális (de erősen ajánlott) előkészítő fázis előzi meg: az úgynevezett Preparatory Mentoring Program, mely segítséget jelent az ötlet kidolgozásában és a pályázati anyagok összeállításában. Bővebb információ és jelentkezési lehetőség a BnL Start weboldalán érhető el.

Képességek

Banki informatika
Befektetési- és tőkepiac
Fejlett kommunikációs megoldások
Fin-Tech pénzügyi technológiák
Innovatív megoldások
Intelligens hálózat
Szoftverfejlesztés
Tanácsadás
Üzleti informatika

Csatlakozz és légy tag

Részletek