Vezetőség

A klaszter elnöksége
Bánszki Attila
Elnök
A Szinva Net Zrt. tulajdonosa és vezérigazgatója, 2021 óta az Informatikai Klaszter elnöke vagyok. Hiszem és tudom, hogy a tagvállalataink, az észak-magyarországi régióban működő informatikai cégek szakmai tudása, kompetenciái nagyon komoly értéket képviselnek, melyek a nemzetközi piactéren is megállják a helyüket. A Klaszterben dolgozó kollégáimmal elkötelezettek vagyunk azzal kapcsolatban, hogy ezeket az értékeket minél szélesebb körben ismerté tegyük, és a tagvállalatokkal közösen dolgozva növeljük a régió elismertségét, gazdasági erejét, valamint a meglévő szinergiák kihasználásával erősítsük a cégek üzleti eredményességét.
A klaszterstratégia széles konszenzuson alapul, hiszen a klaszterek és tagvállalatok mellett kormányzati, szakpolitikai- és klaszter szakértők bevonásával jön létre.
Dálnoki Ádám
Elnökségi tag
A BauApp és Mobilengine igazgatója és alapítója vagyok. Közgazdászként végeztem. Saját informatikai cégeim előtt BCG tanácsadóként dolgoztam. Nemzetközi vezetői és informatikai tapasztalattal rendelkezem. Két kislány édesapja vagyok.
Jeney Ákos
Elnökségi tag
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dr. Siménfalvi Zoltán
Elnökségi tag
1971-ben születtem. A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán Vegyipari Gépészeti szakirányon szereztem diplomát. 1995-1998 között doktorandusz, majd egyetemi tanársegédként dolgoztam. 2001-ben summa cum laude minősítéssel PhD fokozatot szereztem. Több szakmai szervezet tagja, vezető tisztségviselője, tudományos és szakmai díjak, ösztöndíjak birtokosa vagyok. Szakterületem: biztonságtechnika, por- és gázrobbanás elleni védelem tervezése, nyomástartó edények tervezése. 2021-ben habilitált doktori címet szereztem.
Dr. Tóth Zsolt
Elnökségi tag
Munkám során vallom, hogy az egyetemi oktatás nem lehet öncélú, hanem az ipari szereplőkkel szoros szimbiózisban kell a jövő informatikusait képezni. Az egri Eszterházy Károly Egyetemen a Programtervező Informatikus szak szakfelelőseként folyamatosan törekszem a képzés során a korszerű technológiák integrálására. Szoftverfejlesztési gyakorlatot szereztem webfejlesztés és Fintech terén, eddigi kutatási tevékenységem intelligens rendszerek fejlesztésére és adatbányászati technológiák alkalmazására fókuszál.

Menedzsment

Bárdosné dr. Soós Viktória
Ügyvezető
Szakvizsgázott jogász, okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, a Miskolci Egyetem gazadasági vezetője vagyok. Célom, hogy minél több fiatal hasznosítsa tudását régiónkban és hogy minél több cég telepedjen le és segítse Észak-Magyarország fejlődését. Fontos számomra a régió fejlesztése, a minőségi együttműködés megvalósítása.
Tarjányi-Koczák Mariann
Projekt- és kommunikációs menedzser
Szívügyem a klaszter utánpótlás-nevelési programja, emellett projekt- és kommunikáció menedzsment feladatokkal foglalkozom, de a networking, a rendezvényszervezés és moderálás sem áll tőlem távol, hiszen korábban pedagógusként illetve szerkesztő-riporter műsorvezetőként is tevékenykedtem.

Csatlakozz és légy tag

Részletek