Klaszter magazin

Nuage Groupe – Taskfit

2021. május 23.
Kurucz Attila
Kurucz Attila
Ügyvezető
Nuage Groupe

Automatikus időmérő szoftver

A Taskfit egy felhőalapú automatikus időmérő szoftver, amely igazi multiplatform megoldást kínál (Windows és Mac asztali verzió, iOS és Android mobil verzió). A Taskfit segítségével mérheted a home office-ban végzett munkád hatékonyságát, a feladatokkal, projektekkel, meetingekkel, ügyfelekkel töltött idődet. Mindezt anélkül, hogy gombokat kellene nyomogatnod.


A Taskfit megteszi ezt helyetted: a szoftver egy feladatválasztót tesz minden aktív ablakra, ami lehetővé teszi, hogy a dokumentumot, weboldalt vagy alkalmazást egy adott feladathoz rendeld. Nagyobb cégek pedig csapat időnyilvántartásra is használhatják és akár össze is köthetik egyedi rendszereikkel.” #nuage #taskfit



Legyél te is hatékony a Taskfit-tel!

A Taskfit program „invisible work mate”-ként működik, magyarul láthatatlan társként, automatikusan méri a munkával töltött időnket, így nem kell külön figyelmet fordítanunk a tevékenységeink naplózására. A program nem csak az idő mérésére alkalmas, hanem pontos kimutatásokat is végez, amiket pillanatok alatt exportálhatunk. Ráadásul, ha előzetesen még az óradíjad is beállítottuk az egyes feladatokhoz, a program azonnal kiszámolja a teljes megkeresett összeget. A használata rettentően egyszerű, és sok funkció ingyenes is használható! A Taskfit egy jó választás a járványhelyzet alatt, a home office-ban dolgozók számára.