Tagvállalatok

Air Partner Repülőjegyiroda Kft.

AIR PARTNER Repülőjegy és Utazási Iroda Kft.
Cím
3530 Miskolc, Mártírok utcája 2.
Web
E-mail
Telefon

Bemutatkozik az AIR PARTNER Repülőjegy és Utazási Iroda Kft.

Az Air Partner Repülőjegy Iroda Kft 1997 szeptemberében kezdte meg működését, mint Magyarország első kizárólag repülőjegy értékesítéssel foglalkozó irodája. Tagja a Nemzetközi Légi Fuvarozók Szövetségének – IATA, valamint kizárólagos magyarországi képviselője a GlobalStar Travel Management üzleti utaztatási szövetségnek. Az utazási szolgáltatások teljes skáláját nyújtó Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. (GlobalStar Travel Management Hungary) Magyarország 15 legnagyobb forgalmú üzleti utaztató irodájának egyike. Éves árbevétele meghaladja a 10 millió dollárt.

Cégünk fő tevékenysége a vállalati és incentive utaztatás, a konferenciaszervezés, szabadidős utak szervezésére, mind a beutaztatás, mind a kiutaztatás terén. Több mint 100 elégedett vállalat, intézmény, multinacionális óriás, közép és kis vállalat, valamint, visszatérő magán ügyfeleink, az ISO tanúsítvány, a képzett személyzet és a tapasztalt vezetés bizonyítják a minőség és szakértelem iránti elkötelezettségünket az elmúlt 23 évben. Az ügyfelek elégedettsége és bizalmuk a kezdetektől fontos tényező számunkra. A magyar piacon szerzett 23 éves tapasztalatnak és a testre szabott szolgáltatásnak köszönhetően büszkék vagyunk a számos régóta fennálló ügyfélkapcsolatunkra.

Stabil és kiegyensúlyozott csapatmunka eredményének köszönhetően irodánknál a fluktuáció fogalma nem ismert, 1997-től azonos stábbal állunk partnereink rendelkezésére.

Cégünk 2010 májusában válaszút elé érkezett és meghatározó lépést tett, mely az Önök számára is páratlan előnyöket vonhat maga után. Az Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. csatlakozási szerződést írt alá a GlobalStar Travel Management nemzetközi szervezettel, melynek így kizárólagos Magyarországi képviseletévé vált. A csatlakozás szigorú pénzügyi előírásainak cégünk minden tekintetben megfelelt. A GlobalStar helyi utazási irodák irányítása alatt álló, és ugyanezen irodák tulajdonában lévő utazási menedzsmenttel foglalkozó szervezet. 80 piacvezető cég – melyek éves összforgalma eléri a 13 milliárd dollárt – egyesíti helyi szaktudását, üzleti erejét, és elhivatottságát a GlobaStar globális szervezettségével, hogy így innovatív technológiáin keresztül egy multinacionális, és koherens megoldást kínáljon az üzleti utaztatás terén. Az elmúlt évek során az eddigi utaztatási filozófiánkat kiegészítő globális tapasztalatot szereztünk a vállalati utaztatás terén, mely hozzájárult innovatív és dinamikus fejlődésünkhöz. A GlobalStar Travel Management működésének lényege: megőrizni a helyi üzleti utazási szokások jellegét, ugyanakkor a legmodernebb, világszínvonalú technológiákkal biztosítani partnereink számára a költséghatékony működést.

Referenciák
Robert Bosch Kft.
GE Hungary Kft.
Borsodchem Zrt.
Takata
Shinwa Hungary Kft.
Akzo Nobel Zrt
CRH Magyarország Kft.
Hankook Tyre Magyarország Kft.
Fresenius Medical Care Kft.
Miért az Air Partner?
 • Vezető, független IATA iroda, stabil pénzügyi háttérrel
 • Képviselője az egyik legnagyobb nemzetközi szervezetnek –Globális gondolkodásmód, lokális szolgáltatások
 • Hozzáférést világszínvonalú technológiához
 • Kifogástalan üzleti etika
 • Magas szintű személyi és technikai felkészültség
 • Minden szolgáltatás egy helyen elérhető
 • Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás
 • 24/7 elérhetőség többletköltség nélkül
 • 20 évnyi csapatmunka azonos stábbal
 • ISO 9001:2009 tanúsítvány
 • Kedvezőbb díjtételek kialakítása preferált légitársaságoknál (Account Management)

Képességek

Értékesítés
Üzleti utaztatás

Csatlakozz és légy tag

Részletek