Tagvállalatok

Evolution Consulting Kft.

Evolution Consulting Kft.
Cím
3531 Miskolc, Báthory I.utca 12.
Web
E-mail
Telefon

Bemutatkozik az Evolution Consulting

Az Evolution Consulting Kft. 2007 óta foglalkozik egyedi rendszerfejlesztéssel és teljes mértékben saját know-how-n alapuló szoftvertermékek fejlesztésével. A kreativitás és innováció mindig is a cég alapértékei közé tartozott és hitvallásának fő meghatározója volt. Ezek jegyében folyamatosan dolgozzuk át termékeinket újra és újra, beépítve a legfrissebb irányvonalakat és legmodernebb technológiákat. Célunk, hogy a hatékonyság és a felhasználói élmény összefonódjon szoftvereink használatakor.

Nem hiszünk abban, hogy vannak minden cég számára tökéletesen megfelelő általános megoldások, mert nem szeretjük, ha ügyfeleinknek kompromisszumot kell kötniük az elvárásaikban. Folyamatosan képezzük magunkat minden szegmensben és tudásunkat partnereink szolgálatába állítjuk, hogy megtaláljuk a leghatékonyabb – azaz legolcsóbb és legeredményesebben testreszabott – megoldásokat. Szakembereknek tartjuk magunkat az általunk művelt területeken és arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a visszajelzések alapján valóban értjük és kielégítjük ügyfeleink elvárásait. A felmerülő igényekre dinamikusan reagálva igyekszünk megbízóink sikereit megalapozni.

Kiszámíthatóság és megbízhatóság. Erre törekszünk minden együttműködésben. A legkiválóbb kollégákkal dolgozunk, mert úgy véljük, hogy egy kiváló termék mögött mindig az ember a meghatározó. Annak érdekében, hogy egy nehezen tervezhető világban mégis kiszámíthatóak legyünk, a szoftverfejlesztési iparág legfejlettebb módszertanait alkalmazzuk.

Mindezeket az alkotóelemeket tartalmazzák termékeink és szolgáltatásaink: világszínvonal elérhető árakon.

Az Evolution Consulting szolgáltatási köre

 • Innovatív vállalati informatikai szoftvertermékek fejlesztése: a hrMaster integrált humánügyi és az iMaster vállalatirányítási rendszereket komoly magyar és nemzetközi benchmarkok alapján fejlesztettük. Ezen rendszerek testreszabott implementálása jelentős versenyelőnyt hoz partnereinknek. HR szoftverünk kiemelkedő komplexitásával lefedi akár egy nagyvállalat minden HR folyamatát: toborzás-kiválasztás, személyügyi és munkaidő nyilvántartás, beosztástervezés, teljesítményértékelés, képzésmenedzsment, e-learning, riportolás és kontrolling.
 • Egyedi informatikai megoldások fejlesztése az ügyfeleink speciális igényei alapján: csak néhány kiemelt példát jelent a Magyarország egyik jelentős távközlési cége számára készült térkép alapú hálózatmenedzsment rendszer, az egyik piacvezető cserépgyártó vállalat 3 dimenziós látványtervezési és tetőcserép mennyiség kalkulációs programja vagy a Felsőzsolca önkormányzat számára készült városi webes alapú lakossági tájékoztató szoftver.
 • Képzés-oktatás: szoftverfejlesztési tevékenységünk mellett a szervezetfejlesztés és képzés is kompetenciáink közé tartozik, melyet alkalmazva hatékonyabb rendszerbevezetéseket és nagyobb hozzáadott értékű projekteket tudunk megvalósítani. Nemcsak keretrendszert adunk, de kidolgozzuk a vállalati teljesítményértékelési módszertanokat, alakítjuk a HR folyamatokat, speciális és innovatív módszertanokat alkalmazó tréning-coaching megoldásokat hozunk és speciális vezetői készségfejlesztést is végzünk szükség esetén. Így válik komplexé a szolgáltatásunk és megközelítésünk.

Néhány kiemelkedő partnerünk, akik bizalmat szavaztak nekünk

 • TAKATA Safety Systems Hungary Kft.
 • NNG Kft.
 • Affidea csoport
 • Tigáz Zrt.
 • PR-Telecom Zrt.
 • Hungaropharma csoport
 • Scitec Nutrition
 • Nilfisk-Advance Termelő Kft.
 • Magnetec-Ungarn Kft.
 • Samsung Electronics Magyar Zrt.
 • Bekomold Kft.

Képességek

Agilis szoftverfejlesztés
Egyedi szoftverfejlesztés
ERP vállalatirányítási rendszer
HR szoftver
Innovatív megoldások
Képzés
Kutatás-fejlesztés
Nemzetközi rendszerek
Pályázatírás
Projektmenedzsment
Szervezetfejlesztés
Tanácsadás
Vezetői képzések
Webes technológia

Csatlakozz és légy tag

Részletek