Tagvállalatok

Woodpecker Software Kft.

Woodpecker Software Kft.
Cím
1118 Budapest, Otthon u. 23.
Web
E-mail
Telefon

Bemutatkozik a Woodpecker Software

2004-ben három célt tűztünk zászlónkra, mikor úgy döntöttünk, megalapítjuk cégünket.

  1. Olyan ügyfélszolgálatot akarunk partnereinknek biztosítani, ami bármilyen iparágban megállná a helyét.
  2. Technikai felkészültségünk bárkivel felvegye a versenyt.
  3. Olyan egyénreszabott megoldásokat keressünk megrendelőinknek, amik helyzetüket és erősségeiket is figyelembe veszi.

Tapasztalatunk és lelkesedésünk volt, de másunk nem, mégis hittük, hogy célkitűzésünkkel együtt ezekre már lehet építeni. Kapcsolatok nélkül az első időkben minden munkát elvállaltunk, csak hogy megmutassuk, miben gondoljuk jobbnak a mi megközelítésünket. Ezen kívül, hogy elképzeléseink szerint valósíthassuk meg, amit kitűztünk, időnk és energiánk felét hosszú időn át olyan élvonalbeli belső fejlesztésekre fordítottuk, amit bár kerestünk mindenfelé, hiába próbáltunk máshonnan megszerezni.

Szájról szájra terjedt hírünk, és minden ügyfelünk hozott maga mellé újabb kettőt. 2006-tól irodát kellett bérelnünk, és 2009 év végén már tizenketten dolgoztunk két telephelyen. Most jobban hisszük, mint valaha, hogy kompromisszumok nélküli megbízható technikai megoldásokra van szükség, hogy ügyfeleink megérdemlik az elérhető legjobb kiszolgálást, és hogy a programokat nem a saját gyönyörűségünkre, hanem sikeres cégek még sikeresebbé tételére kell fejlesztenünk. Eszerint válogatjuk meg munkáinkat és eszerint válogatnak meg munkáink is minket.

Ebből alakult ki mottónk is, "Hűség a sikerért", amit munkatársaink és partnereink felé egyaránt szem előtt tartunk. Megtapasztaltuk azt is, hogy a kitartó alapossággal és tehetséggel végzett munkának nem kell félve lesnie a konkurenciát. Bátran mondjuk érdeklődő új partnereinknek, aki nem hiszi próbálja ki.

Képességek

ERP vállalatirányítási rendszer
Üzleti informatika

Csatlakozz és légy tag

Részletek